Gold Collagen Active

42,00

Ni na zalogi

Opis

Formulirano za moške in ženske z aktivnim načinom življenja. Formula obogatena s kolagenom in hialuronsko kislino vsebuje glukozamin, L-Karnitin, hondroitin, vitamine in mineralne soli in je sladkan samo z naravnim sladilom Stevie. Izdelek deluje od znotraj v boju proti znakom staranja, poleg tega tudi pripomore h krepitvi mišic in sklepov.

Kaj je kolagen?

Kolagen je naravna beljakovina v koži, ki skrbi za njeno čvrstost in elastičnost. Prav tako ga najdemo v sklepih, kjer ohranja njihovo moč, prožnost in zdravo delovanje. Kolagen se skozi življenje tvori naravno, vendar pa se s časom tvorjenje upočasni, kar povzroči vidne znake staranja, kot na primer majhne gubice, gube, povešanje kože ter težave s sklepi.

V čem je skrivnost naših tekočih dopolnil na osnovi kolagena?

Naša dopolnila, ki so izdelana iz sestavin najboljše kakovosti, smo zasnovali v tekoči obliki. Ključna sestavina naših lepotnih izdelkov je hidroliziran kolagen. Ker je sestavljen iz malih peptidov, se zlahka absorbira in s krvnim obtokom razporedi po celem telesu. Pomaga pri spodbujanju tvorjenja novega kolagena, elastina in molekul hialuronske kisline, ki zadržujejo vlago – ključni dejavniki pri ohranjanju mladega in zdravega videza. Poleg naših tekočih izdelkov nudimo tudi vzdrževalni program GOLD COLLAGEN® DEFENCE ali masko GOLD COLLAGEN® HYDROGEL MASK za takojšnji mlajši videz.

Ustanovitelj laboratorijev MINERVA Tony Sanguinetti je prevzel svoj sofisticiran odnos do lepote po Japonkah, ki lepoto častijo kot umetnost. Ugotovil je, da je prehrana bistven del njihovega vsakodnevnega lepotnega režima. To ga je spodbudilo, da je razvil linijo izdelkov, namenjeno zahodnemu svetu, ki povzema japonski pristop k mladostni in sijoči koži.

Naše prvo tekoče lepotno dopolnilo PURE GOLD COLLAGEN® smo javnosti predstavili leta 2011 v Veliki Britaniji.

Od tedaj se pri MINERVA Research Labs posvečamo razvoju inovativnih izdelkov, ki resnično izboljšajo zdravje in lepoto kože. Linijo izdelkov GOLD COLLAGEN® sestavljajo klinično preskušena in znanstveno napredna lepotna dopolnila ter izdelki za lokalno uporabo, ki so namenjeni različnim potrebam kože.

GOLD COLLAGEN® ACTIVE

Večopravilna lepota: več kot le kozmetika za kožo moških in žensk z aktivnim življenjskim stilom

GOLD COLLAGEN® ACTIVE deluje od znotraj in pomaga pri premagovanju znakov staranja ter spodbuja zdravo stanje mišic in sklepov.

Znanstveno preskušeno, da s 16 aktivnimi sestavinami:

Spodbuja mlajši videz kože*

Poveča energijo*

Prispeva k vzdrževanju normalnih kosti in hrustanca*

Spodbuja zdrave lase in nohte*

Rezultati kliničnih preskusov izdelka GOLD COLLAGEN® ACTIVE*

Pilotna študija 20 zdravih prostovoljcev moškega spola, ki zaužijejo eno stekleničko GOLD COLLAGEN®ACTIVE na dan v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno vadbo.

Znatno povečanje elastičnosti kože (po 14 tednih uporabe)

Znatno izboljšanje telesne pripravljenosti

Nenehno izboljševanje gostote kolagena

Additional information

Teža 1000 g

Program

Po enomesečnem uživanju Gold Collagena Active so znaki izboljšanih nohtov, las in kože že prisotni. Po treh mesecih pa so rezultati fantastični. Po terminu treh mesecev lahko prekinete jemanje Gold Collagen Active za obdobje enega meseca in nato ponovite program.
V primeru, da Gold Collagen Active neprekinjeno uživate tudi po programskem obdobju, ni prisotnih nobenih negativnih učinkov.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Gold Collagen Active”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja